De visie van Schildersbedrijf Joosten is, dat goed onderhouden gebouwen een aanwinst zijn voor elke organisatie. Een goede planning van al het onderhoud aan uw gebouwen is van groot belang.

Schildersbedrijf Joosten heeft jarenlange ervaring met het beheersbaar maken en houden van vastgoedonderhoud op de lange termijn. Door vastgoedonderhoud op een juiste manier te plannen en uit te voeren, worden kosten voor het onderhoud inzichtelijk. Ingrepen op de korte termijn kunnen groot onderhoud op de lange termijn voorkomen. Dit vereist een systematische en professionele aanpak; Een aanpak waar Schildersbedrijf Joosten voor staat.

Door in samenwerking met Schildersbedrijf Joosten een meerjarenplanning op te stellen voor uw vastgoedonderhoud, weet u precies wanneer en hoevaak onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Daarbij ontvangt u een overzichtelijke planning van de bijbehorende kosten. Zo weet u precies waar u in de komende jaren aan toe bent. Dit scheelt u als organisatie tijd. Wij nemen inventarisatie, planning, begroting, onderhoud en inspectie uit handen, wat resulteert in zorgeloos beheer van uw vastgoed.

Gedegen inspectie is van groot belang voor het juist uitvoeren van het onderhoud aan uw vastgoed.
Schildersbedrijf Joosten. Sinds 1965 uw partner in vastgoedonderhoud.

Kennismaken? Bel Schildersbedrijf Joosten op 053-4761762

Kwaliteit & Veiligheid